Jedrite s nama

Nudimo vam da iskusite sve ljepote i prednosti jedrenja, putem naših partnera www.scan2sail.com, fenomenalne hrvatske nautičke booking agencije koja zna točno što bi za vas bilo najbolje i nudi vam “real time” bazu preko 3.500 brodova u svakom trenutku. 

Možemo organizirati i All Inclusive izlete jedrilicom od petka do nedjelje po izuzetno povoljnim cijenama. Hrana i piće unaprijed dogovoreni po Vašoj želji, jutarnje kave u kafićima, 2 večere u nautičkim restoranima, skiper i vodič, brodska kabina s ležajem za 2 osobe, kratki tečaj o umijeću jedrenja, boravišna pristojba, troškovi marine i goriva.

Jeste li ikad razmišljali o jedrenju kao obliku godišnjeg odmora? Znate li da su troškovi jedrenja jednaki troškovima skijanja, hotela ili najma apartmana? Razvoj nautičkog turizma jedna je od smjernica Strategije održivog razvoja Republike Hrvatske, ali u ukupnom broju nautičkih turista Hrvati sudjeluju sa manje od 10% ! Osnovni razlog je – neinformiranost.

O dostupnim datumima, načinima plaćanja i svim ostalim informacijama, kontaktirajte:

Nina Šegota, Udruga Oštra bubamara, 099 201 5331, ostra.bubamara@gmail.com

Zoran Matočec, Scan2Sail Nautical Agency, 091 2514 377, sailing@scan2sail.com

Upoznavanje, prezentacija jedriličarstva, upute i prikupljanje vaših želja organizira se po dogovoru, a najmanje 7 dana prije polaska.

Veselimo se ploviti s vama !!!

Idemo na sjeverIdemo na jug